Τραπεζαρία με τραπεζοειδή λαμαρίνα

Τραπεζαρία με τραπεζοειδή λαμαρίνα

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Για τους λάτρεις των σύγχρονου design, με βιομηχανικό χαρακτήρα, η σειρά industrial είναι αυτό που πραγματικά σας ταιριάζει. Εμπνευσμένη από τον εργοστασιακό χώρο, συνδυάζει το μεταλλικό φινίρισμα με την ακατέργαστη όψη ξύλου. Ένας αρμονικός συνδυασμός φυσικού χρώματος με μαύρο, που θα προσφέρει ένα μοναδικά ευχάριστο αποτέλεσμα.Σας παρέχει έξυπνες και πρακτικές λύσεις για το καθιστικό σας. Συμπληρώστε τη διακόσμηση με έντονα χρωματικά διακοσμητικά για να δημιουργήστε μια ισχυρότερη χρωματική αντίθεση στο χώρο. 
 Ξύλινη επιφάνεια με μεταλλικά πόδια ηλεκτροστατικής βαφής. Επειδή τα σύγχρονα σπίτια γίνονται όλο και μικρότερα λόγω των περιορισμών χώρου, όλο και περισσότεροι άνθρωποι ενσωματώνουν τις τραπεζαρίες τους στις κουζίνες.
Γι’αυτό κάθε ιδιοκτήτης σπιτιού θέλει η κουζίνα του να έχει τα πιο πρακτικά και βολικά έπιπλα.
Όπως κάθε άλλο έπιπλο για το σπίτι σας, επιλέγοντας τα τραπέζια και τις καρέκλες κουζίνας θα πρέπει να είναι μια καλά μελετημένη απόφαση. Όμως με την τεράστια ποικιλία που διαθέτει το κατάστημά μας, σε μέγεθος, σχέδια, χρώματα και οικονομικές τιμές, δεν θα είναι καθόλου δύσκολο να επιλέξετε την τέλεια τραπεζαρία που θα ταιριάζει στον προϋπολογισμό σας, αλλά και στη διακόσμηση της κουζίνας σας.

  • Κωδικός Προϊόντος: 7828031
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο

Ετικέτες: ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ