Η εταιρία επίπλου ΚΑΜΠΟΛΗΣ, αποτελεί τη …φυσική συνέχεια της εταιρίας Ονειρψν τεχνη  που πρωταγωνίστησε στο χώρο του επίπλου από το 1989. Ο ίδιος Παναγιωτης Καμπολης, άφησε τα …ηνία πλέον στη νέα γενιά της οικογένειας που αναλαμβάνει το …βαρύ φορτίο της συνέχισης της επιτυχημένης  αυτής πορείας.

Εγγύηση για το οτι δεν προκείται να αλλοιωθεί η ταυτότητα της εταιρίας, η οποία έγινε γνωστή για την Ποιότητα και την Συνέπεια της, αποτελεί η καθημερινή παρουσία του ίδιου του κου Καμπολη, ο οποίος με την εμπειρία του συμβουλεύει και επιβλέπει την γενικότερη πορεία της εταιρίας.

Στο τιμόνι, βρίσκονται πλέον ο γιος του Παναγιώτη  Καμπολη, ο οποίος στηριζόμενος στην πείρα, τις σπουδές του, τις συμβουλές και την τεχνογνωσία του ίδιου, εγγυάται οχι μόνο την διατήρηση αλλά και τον εξυγχρονισμό και την περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρίας!

Σπουδές που αφορούν τη Διακόσμηση, την Μελέτη Χώρου, την Κατασκευή Επίπλων, την Διοίκηση Επιχειρήσεων και το Marketing, δίνοντας έτσι πλήρη επίγνωση των απαιτήσεων, της οργάνωσης και της λειτουργίας μιας σύγχρονης εταιρίας κατασκευής επίπλων και ξενοδοχειακού εξοπλισμού!

Τα έπιπλα μας, θα τα βρείτε στους ιδιόκτητους Εκθεσιακούς μας Χώρους, στο Show Room – Stock House του Εργοστασίου μας , καθώς και σε αυστηρά επιλεγμένους συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα.